Vasile Magradean
237 vizualizări 2 apr 2019

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de organizatorii Untold, chiria în căminele studenţeşti este cuprinsă între 1.800 şi 2.800 de lei pentru patru nopţi, în funcţie de numărul de persoane din camere.

„Începând de marţi, oricine caută un loc de cazare pentru perioada festivalului Untold va găsi cel puţin o opţiune care să îi fie pe plac. Fanii festivalului care nu au reuşit încă să-şi rezerve un loc de cazare, o pot face direct de pe site-ul Untold, la secţiunea Accommodation. Peste 10.000 de locuri de cazare, dintre care şi în căminele studenţeşti din Cluj-Napoca, sunt deja disponibile. În Campusul Untold, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu două sau cu patru paturi în căminele Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) şi ale Universităţii Tehnice (UTCN). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul şederii şi recepţie non-stop. Camerele Premium, în cămin USAMV, costă 2.800 lei + taxe/ 4 nopţi - baie proprie, 2 persoane în cameră, iar Cameree Confort, în Cămin UTCN, costă 1.800 lei + taxe/ 4 nopţi - baie proprie, 4 persoane în cameră”, se arată în documentul citat.

În plus, turiştii au la dispoziţie şi platforma „Adoptă un Untold-ist” de care au beneficiat în ultimii doi ani peste 3.000 de participanţi, veniţi din ţară sau din străinătate, adoptaţi de clujeni.

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Untold are loc la Cluj-Napoca în perioada 1- 4 august 2019.

Citește și: