Dan Straut
263 vizualizări 19 iun 2018

„În data de 20 iunie 2018, în intervalul orar 6.00-8.00, ca urmare a efectuarii unor lucrări de mentenanţă ale sistemului informatic al distribuitorului de roviniete şi peaje RCS-RDS, încasarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere şi emiterea rovinietelor şi a peajului prin SMS, în reteaua RCS-RDS, va fi întreruptă”, se arată în comunicat.

„Precizăm ca achitarea rovinietei şi a peajului se poate realiza şi prin intermediul portalului CNAIR SA, www.erovinieta.ro şi a aplicaţiei etarife, destinată telefoanelor mobile. Prin acestea, utilizatorii au şi posibilitatea de a verifica valabilitatea rovinietei, de a verifica achitarea peajului şi a numărului de treceri efectuate prin secţiunea staţiei de taxare de la Feteşti pe benzile marcate e-tarif şi de a gestiona o flotă de vehicule, ce permite achitarea/verificarea facilă a rovinietei şi peajului”, menţionează CNAIR.

Informaţii privind ceilalţi distribuitori autorizaţi de roviniete şi peaj se gasesc pe pagina de internet a CNAIR SA la adresa: http://www.cnadnr.ro/ro/roviniete/cumpara-rovinieta-aici sau, după caz, la adresa: http://www.cnadnr.ro/ro/peaj/cumpara-peaj-aici.

Totodată, CNAIR reaminteşte utilizatorilor reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi din România că peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă) poate fi achitat până la sfârşitul zilei următoare trecerii.

 

Citește și: