Vasile Magradean
25397 vizualizări 13 iun 2019

Directorul adjunct al Poliţiei Locale Oradea, Ioan Găluţ, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţista a fost angajată în noiembrie 2018 şi că nu a avut nicio abatare ba, din contră, a avut rezultate bune.

„Suntem nemulţumiţi de atitudinea acesteia. Conducerea Poliţiei Locale Oradea dezaprobă ferm orice conduită a poliţiştilor locali care poate să aducă atingere imaginii instituţiei. Imaginile apărute în mediul online şi conduita poliţistului local în cauză vor fi analizate în vederea antrenării răspunderii disciplinare dacă va fi cazul. Am declanşat o anchetă internă şi am cerut, joi, o notă explicativă poliţistei în cauză, care este angajată la Poliţia Locală din noiembrie 2018. Nu am avut până acum nicio problemă cu aceasta, nu a avut nicio abatere, din contră a identificat doi urmăriţi general, a avut rezultate bune până acum”, a spus Găluţ.

Ancheta internă a Poliţiei Locale Oradea a fost declanşată după apariţia în spaţiul public a unei imagini şi a unui comentariu la adresa poliţistei respective, care era detaşată la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa a Persoanelor Oradea.

„Adresezi politicos o întrebare, se răspunde sec <uită-te pe listă> fără a ridica ochii din telefon, rămânând în continuare cocoţată cu picioarele pe birou”, se arăta în postare.

Citește și: