Alexandra Mortu
2582 vizualizări 15 dec 2019

ATENŢIE! În imaginile video este folosit un limbaj licenţios

Autorităţile s-au sesizat şi au intervenit asupra persoanelor care deranjau liniştea publică într-un bloc din sectorul 4, în persoanele aflate înăuntru au devenit violente şi i-au agresat pe agenţi.

Potrivit primelor informaţii, din cei trei agresori, unul se afla deja sub control judiciar iar un altul are antecedente. Cei trei agresori sunt cercetaţi în stare de libertate.

„La data de 15 decembrie a.c., în jurul orelor 2:00, Secţia 16 a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că persoane tulbură liniştea publică într-un bloc din sectorul 4. La faţa locului au sosit  poliţişti din cadrul secţiei 16 Poliţie, care au procedat la legitimarea persoanelor care tulburau liniştea publică. În urma discuţiilor persoanele au devenit  recalcitrante şi agresive la adresa poliţiştilor, doi poliţişti suferind vătămări corporale în urma evenimentului. Persoanele implicate au fost conduse la Secţia 16 Poliţie, iar la acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept. Activitatea se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, au anunţat autorităţile bucureştene.

Sursă FOTO / VIDEO: imagini amator

 

 

Citește și: