Laura Cojocaru
9718 vizualizări 22 feb 2019

Doi carabinieri care se aflau într-o misiune antidrog încercau să aresteze doi români de 17 şi 24 de ani. Tinerii au luat-o la fugă, iar poliţiştii au fost opriţi din urmărire de o grămadă de interlopi. Locuitorii cartierului de la periferia Romei i-au înconjurat pe cei doi poliţişti, ameninţându-i şi bruscându-i. Unul dintre agenţi a fost rănit în timpul busculadei, scrie Notizie.

Când situaţia a început să se înrăutăţească, agenţii italieni au scos pistoalele şi au chemat întăriri pentru a putea face faţă mulţimii furioase. Altercaţia a fost filmată de un localnic şi postată pe reţelele sociale.

Până la urmă, cei doi români au fost prinşi. În timpul percheziţiilor, carabinierii au descoperit că localnicii cartierului Tor Bella Monaca, ascundeau droguri şi arme. În maşina pe care o foloseau cei doi cetăţeni români, poliţiştii au găsit un kilogram de marijuana şi un pistol calibrul 38. Autoturismul aparţinea unei femei de 54 de ani, iar anchetatorii preseupun că cei doi români i-ar fi plasat drogurile şi arma proprietarei maşinii.

 

Citește și: