Petre Mazilu
1135 vizualizări 12 sep 2019

Descoperirea a fost făcută zilele trecute în timp ce poliţiştii de la Transporturi desfăşurau o acţiune în gările şi trenurile din judeţul Vrancea.

În Gara Focşani, agenţii au vrut să legitimzeze un tânăr, dar au aflat că acesta nu are acte. Ulterior, poliţiştii au aflat de la mama tânărului, care are aproximativ 20 de ani, din Buzău, că respectivul nu a avut acte niciodată.

„Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Focşani au depistat în Staţia CFR Focşani un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, din judeţul Buzău. În urma verificărilor efectuate a rezultat că persoana în cauză nu figurează cu date de identificare în bazele de date specifice. Din discuţiile purtate cu mama acestuia a rezultat că de la naştere şi până la momentul depistării nu a întreprins demersurile de înregistrare a naşterii la Oficiul de Stare Civilă”, a anunţat IPJ Vrancea.

Potrivit unor surse judiciare, femeia le-a spus anchetatorilor că nu a solicitat acte de naştere şi de identitate pentru copilul său deoarece nu a avut timp să ajungă la Oficiul de Stare Civilă.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea, în vederea efectuării demersurilor necesare pentru punerea în legalitate a tânărului.

Citește și: