Laura Petrescu
121 vizualizări 7 nov 2019

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a transmis, joi, că s-a sesizat în acest caz şi că poliţiştii „efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”.

Ancheta poliţiştilor a început după ce mai mulţi elevi ai aceleiaşi clase dintr-o şcoală din Braşov au fost internaţi la spital cu hepatită A, boala mâinilor murdare.

În sala de clasă urmează să fie amenajată o secţie de votare, iar joi, în urma controlului efectuat de către Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului (CRPC) Braşov, încăperea a fost dezinfectată.

„Aşa spun ei, că au făcut dezinfecţia. Noi o să verificăm. Decamdată nu am luat măsuri, aşteptăm acte”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Sorin Susanu, şeful CRPC Braşov.

Potrivit acestuia, sesizarea a venit de la mai mulţi părinţi, astfel că a început un control la Şcoala nr. 12 din Braşov. Sorin Susanu a spus că părinţii semnalau faptul că mai mulţi elevi din aceeaşi clasă sunt internaţi cu diagnosticul de hepatită A şi nu ştiau dacă să-şi mai trimită copiii la şcoală.

 

Citește și: