Cătălin Legănel
73 vizualizări 13 aug 2019

Potrivit poliţiştilor, bărbatul este cercetat ca inculpat într-un dosar penal care vizează infracţiuni de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta s-a prezentat marţi dimineaţa la sediul Poliţiei oraşului Budeşti, însoţit de apărătorul ales, pentru a fi audiat.

Ulterior, în jurul orei 11.55, după ce i s-a adus la cunoştinţă că va fi reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, a evadat din sediul Poliţiei Budeşti.

Potrivit unor surse locale, acesta ar fi fugit cu maşina cu care venise dimineaţa şi care rămăsese parcată în faţa sediului.

Conform semnalmentelor prezentate de poliţişti, bărbatul are înălţimea de aproximativ 1,90 metri, greutatea de aproximativ 105 kg, constituţie robustă, tuns scurt, ten închis, poartă barbă şi are tatuaje pe ambele braţe. La momentul evadării era îmbrăcat într-un tricou de culoare galbenă, pantaloni scurţi de culoare albastră şi pantofi sport de culoare roşie.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citește și: