Ioana Tudorascu
150 vizualizări 4 dec 2019

La data de 3 decembrie, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Târgu-Mureş, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu-Mureş, au efectuat 7 percheziţii domiciliare, la locaţiile folosite de membrii unei grupări infracţionale.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite aproximativ 1.000 de grame de muguri de cannabis, 750 de grame de rezină de cannabis, 50 de grame substanţe cu efect psihoactiv, 20 de grame de cocaină, 10 grame ciuperci halucinogene, 71 de comprimate de ecstasy, o armă cu aer comprimat, 7 telefoane mobile, 34.500 de lei şi 450 de euro.

În urma administrării probatoriului, la data de 3 decembrie a.c., faţă de 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani, toţi din municipiul Târgu-Mureş, a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Mureş, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, fără drept, trafic de droguri de risc şi operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

La  acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş.

Citește și: