760 vizualizări 24 apr 2016

''Eu cred ca este un proiect bun pentru Bucureşti'', a spus el la Digi24, întrebat despre oportunitatea construirii Catedralei Mântuirii Neamului.

Cât despre planurile privind o mare moschee, Predoiu şi-a exprimat rezervele. ''Nu văd un astfel de proiect oportun. Nu trebuie să facem mai mult decât se face în Europa la acest moment'', a argumentat el.

În opinia sa, PNL ar trebui ''apreciat'' pentru că oferă Capitalei ''un candidat pregătit iniţial pentru postul de prim-ministru'' - el însuşi.

Totodată, liderul PNL Bucureşti a arătat că nominalizările lui Ludovic Orban şi Marian Munteanu nu au fost o greşeală a PNL, ci au reprezentat decizii luate într-un timp scurt.

''De fiecare dată s-a dat dovadă de realism atunci când s-a luat o decizie în PNL. Ne-am orientat cu toţii atunci către un om care ar fi putut sa atragă electoratul PNL şi electorat din zona lui de expresie civică. Ceea ce a contat foarte mult a fost profilul anti-comunist, iar Marian Munteanu a dat dovadă de realism şi fair-play. Până acum nu s-a pus nicio clipă problema candidaturii mele însă acum a fost un moment firesc pentru candidatura mea'', a susţinut Cătălin Predoiu.

Citește și: