Laura Cojocaru
1052 vizualizări 28 mai 2019

Preotul din Huşi Sălaru Ştefan Dan a lăsat la o parte ruşinea şi cu riscul de a deveni subiectul de discuţie al oamenilor din localitate a apelat la Instanţă pentru a afla adevărul despre bebeluş, potrivit vremeanouă.

Femeia, juristă de profesie şi secretară de comună, a declarat public că nu l-a înşelat nicodată pe preot, iar acuzaţiile sunt roadele unor aşa-zise bârfe ale unor persone rău intenţionate. Mihaela Sălaru a susţinut public că mai mulţi colegi de serviciu de la primărie ar fi inventat povestea infidelităţii ei.

Preotul s-a panicat când a auzit poveştile, mai ales că acasă avea un bebeluş şi s-a gândit că ar exista posibilitatea ca el să nu fie tatăl copilului.

Preotul a cerut în Instanţă ca soţia sa să aducă dovezi potrivit cărora el este tatăl băieţelului.

Deşi preoteasa a pledat nevinovată, Instanţa a hotărât că femeia trebuie să se prezinte la IML, pentru un test de paternitate.

Procesul preotului din Huşi a devenit cel mai controversat subiect al localnicilor la acest moment. Unii consideră că nu ar fi fost posibil ca o preoteasă să aducă pe lume un copil conceput cu altcineva în afară de soţul său, preotul.

Dar, gestul preotesei de a refuza să se prezinte la IML pentru testutul ADN, a iscat noi discuţii controversate.

Până acum, preoteasa a refuzat de patru ori să facă tesutul de paternitate al copilului şi a primit trei amenzi de la instanţă, fiecare în valoare de 700 de lei. Preoteasa este chemată la Institutul de Medicină Legală pe 3 iunie, pentru a cincea oară.

Citește și: