3 vizualizări 2 feb 2008

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy s-a căsătorit astăzi cu logodnica sa, fotomodelul de origine italiană, Carla Bruni în cadrul unei ceremonii private ce a avut loc la Palatul Elisee, informează postul de radio francez RTL, citând declaraţiile unor martori.

Putătorul de cuvânt al Preşedinţiei franceze nu a dorit să comenteze această informaţie. Presa franceză speculează de ceva vreme posibilul mariaj dintre Sarkozy şi fostul top model, dar până acum niciunul dintre zvonuri nu a fost confirmat.

Sarkozy care a divorţat în octombrie anul trecut de cea de-a doua soţie a sa, Cecilia, şi-a făcut publică relaţia cu Carla Bruni în decembrie 2007.

Preşedintele francez urmează să efectueze luni o vizită oficială la Bucureşti, la invitaţia şefului statului român Train Băsescu. (Ruxandra Şandru)


UPDATE: Primarul celui de-al optulea arondisment din Paris a oficiat căsătoria preşedintelui

Primarul celui de-al optulea arondisment din Paris, Francois Lebel, a declarat că a oficiat căsătoria preşedintelui Nicolas Sarkozy cu fostul manechin Carla Bruni, la Palatul Elysee, sâmbătă dimineaţa.

"Am oficiat căsătoria a doi alegători din (arondismetul) VIII, care locuiesc la numărul 55, pe strada Faubourg Saint Honore", adresa Palatului Elysee, a declarat Lebel pentru postul de radio Europe 1.

"Din punct de vedere istoric, este prima dată în istoria Republicii când un preşedinte se căsătoreşte în timpul mandatului. Este o premieră (...) ca un preşedinte să se căsătorească la Elysee", a adăugat el. (Mediafax)

Citește și: