20 vizualizări 15 nov 2010

Presupusul asasin al unui bărbat din Piatra Neamţ, cunoscut membru al unei grupări interlope, este căutat în continuare, luni, de forţe însemnate de ordine, fiind instituite filtre în toate judeţele limitrofe Neamţului, iar în acelaşi timp a fost dat în consemn la toate punctele de frontieră.

Potrivit şefului Poliţiei Judeţene Suceava, comisar-şef Nicuşor Todiruţ, există filtre ale Poliţiei în tot judeţul Suceava, ca şi în celelalte judeţe limitrofe Neamţului.

Todiruţ a spus că au fost distribuite fotografii ale urmăritului atât poliţiştilor, cât şi jandarmilor. Totodată, presupusul asasin, Cristian Chilat, de 40 de ani, a fost dat în consemn la toate punctele de frontieră.

De asemenea, Chilat ar fi căutat şi de membrii grupării Mararu, care ar fi promis chiar o recompensă mare pentru găsirea lui.

La Piatra Neamţ este aşteptat, luni, şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, chestor şef de poliţie Dan Valentin Fătuloiu, care va supraveghea ancheta în acest caz şi va analiza activitatea Poliţiei Neamţ în asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Cristian Chilat, zis "Falău", este presupusul autor al asasinatului comis, duminică, într-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamţ, asupra lui Gheorghiţă Mararu, cunoscut membru al unei grupări interlope.
(Corneliu Calin, corespondenti@mediafax.ro)

Citește și: