Diana Parvulescu
110 vizualizări 7 mai 2015

Golan este un trio bucureştean, format din Alex, Mihai şi Ernesto, care şi-au combinat talentul şi abilităţile diverse într-un amestec unic de armonii eclectice, rezultând un sound house, nudisco şi electro foarte personal. Folosind instrumente live, sampling şi DJ-ing, cei trei aduc o abordare originală muzicii electro, soundul lor fiind atât melodic şi visător, cât şi energic şi antrenant, potrivit comunicatului.

Nişte Băieţi sunt singura trupă care abordează stilul Muzica de petrecere cu distors şi final glorios. Din dragoste şi respect pentru compozitorii şi interpreţii care au adus publicului bucurii în anii copilăriei, proiectul Nişte Băieţi propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise înainte, în timpul şi după epoca "de aur", în ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generaţiilor tinere.

Numele complet al trupei este Rise Of Artificial şi a fost înfiinţată în noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU') şi Cezar Stănciulescu (Junkyard), cărora li s-a alăturat, din mai 2011, Cristin Negriuc. Cu o abordare puţin diferită a muzicii - directă, electronică sau ironică, stilul caracteristic R.O.A. a dat naştere unor piese precum "Ne place" şi "D-aia".

Accesul la BurgerFest se face pe bază de bilet, preţul fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment. Începând cu săptămâna viitoare, abonamentele pentru trei zile vor fi disponibile online, în reţelele MyTIcket.ro şi Iabilet.ro.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, prima ediţie BurgerFest îşi propune trei lucruri. În primul rând, să aducă în faţa publicului cele mai gustoase şi aspectuoase preparate culinare ale genului, pregătite de bucătari din localuri care au acest produs în meniu în mod obişnuit. În fiecare zi de BurgerFest, publicul va putea alege din cea mai variată ofertă de burgeri pe care o poate avea la dispoziţie, într-un singur loc.

În al doilea rând, BurgerFest va acorda titlul de "cel mai bun burger" în cadrul unei competiţii unde sunt invitate toate localurile de profil, împreună cu bucătarii lor.

Totodată, BurgerFest propune o experienţă diferită pentru un weekend în Bucureşti: trei zile petrecute într-o zonă cu verdeaţă, cu multă muzică bună, concerte, cu delicatese culinare şi experienţe gastronomice, cu jocuri şi concursuri.

Citește și: