Mihai SCHIAU
4952 vizualizări 7 mai 2015

"Uber poartă un dialog deschis cu legislatorii din România pentru a pune baza unui cadru legislativ care să cuprindă opţiuni inovative de transport pentru secolul 21 (...) Serviciul nostru uberX continuă să opereze şi ne propunem în continuare să promovăm beneficiile pe care ridesharing-ul le poate aduce economiei şi mediului înconjurător, pentru România şi cetăţenii săi", a declarat reprezentantul Uber pentru gândul.

Deputaţii au adoptat, miercuri, un proiect de lege privind transportul în regim de taxi, prin care este interzis transportul public de persoane contra cost cu un autoturism, fără a deţine pentru acesta autorizaţie taxi valabilă, scrie Agerpres.

Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege cu 298 voturi "pentru", două voturi "împotrivă" şi 16 abţineri, scrie Agerpres.

Rob Khazzam, International launcher al Uber, va veni la ICEEfest 2015 pentru a vorbi despre cum a fost primită aplicaţia supranumită ”spaima taximetriştilor” în Europa centrală şi de est, de care se ocupă el. Rob Khazzam este numai unul dintre zecile de speakeri deja confirmaţi pentru ediţia 2015 a ICEEfest, care va avea loc în 11 şi 12 iunie la Băneasa Shopping City. ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – e organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange. Bilete se gasesc pe site-ul oficial, www.ICEEfest.com.

Citește și: