1818 vizualizări 20 nov 2014

Primăria Sectorului 3 a anunţat că a renunţat la proiectul care prevede construirea unei săli polivalente de 1.200 de locuri pe 3.000 mp din Parcul Titan din Capitală. Decizia a fost luată în urma protestelor cetăţenilor din zonă.

Instituţia spune că a anunţat deja Compania Naţională de Investiţii (CNI) să se retrage din proiect, investiţia de 10 milioane de euro urmând să fie făcută în principal cu bani de la CNI.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, va căuta alt amplasament pentru sala polivalentă. "În urma mesajelor primite de la cetăţeni, Primăria Sectorului 3 a luat decizia să sisteze derularea acestui proiect în Parcul Titan şi să analizeze relocarea lui pe un alt teren din sector. Primaria consideră, de asemenea, că o sală multifuncţională de spectacole în Sectorul 3 este un obiectiv necesar şi aşteptat de cetăţeni, dovadă fiind numeroasele mesaje primite în acest sens. Pe de altă parte, una dintre priorităţile majore ale acestui mandat este extinderea spaţiului verde, aşa cum a fost comunicată în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012, prioritate care este avută în vedere permanent", se arată într-un comunicat trimis de Primăria Sectorului 3 către presă.

După cum a relatat gândul în urmă cu câteva zile, Primăria Sectorului 3 dorea să construiască o sală de spectacole, de aproape 3.000 de metri pătraţi, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR). Nemulţumiţi de decizia autorităţilor, locuitorii sectorului 3 au anunţat că vor ieşi în stradă, la sfârşitul săptămânii, să protesteze.

În plus, primarul Robert Negoiţă a avut o reacţie destul de dură la adresa cetăţenilor în momentul în care locuitorii sectorului 3 şi-a arătat nemulţumirea faţă de planurile acestuia. ”Nu vă place? Mutaţi-vă din sector!”, a fost mesajul pe care Negoiţă le-a transmis cetăţenilor.

AICI puteţi citi întegral materialul cu planurile pe care Primăria Sectorului 3 le-a avut cu Parcul IOR.

Citește și: