13430 vizualizări 5 iun 2016

''Conducerea PNL este principalul vinovat pentru dezastrul alegerii Gabrielei Firea în funcţia de primar general. Mă aştept la un tsunami de revoltă şi furie a alegătorilor de dreapta împotriva acestei conduceri lamentabile. Gorghiu şi Cezar Preda au avut chiar neruşinarea de a spune că Nicuşor Dan e complicele şi iepuraşul PSD-ului. Declaraţiile lui Cezar Preda şi Gorghiu cum că Nicuşor Dan ar fi iepuraşul şi complicele PSD-ului apar acum drept ceea ce sînt: neruşinate imbecilităţi'', a scris Paleologu pe Facebook după anunţarea rezultatelor exit-pollurilor.

''Dacă PNL vrea să mai aibă o şansă de a conta, conducerea partidului trebuie să plece. Toată. Şi nici unul dintre autorii acestei ruşinoase -şi meritate- înfrîngeri nu mai are ce căuta la toamnă pe listele electorale din Bucureşti. Prezenţa lor pe liste ar fi încă o insultă la adresa bucureştenilor'', a adăugat el.

Cătălin Predoiu a anunţat, duminică seara, că dacă se confirmă rezultatele prezentate de exit-poll-uri, potrivit cărora este pe locul trei la numărul de voturi obţinute pentru Primăria Bucureşti, îşi va depune mandatul din funcţia de preşedinte PNL Bucureşti.

Potrivit unui exit-poll CURS, realizat la comanda TVR, Gabriela Firea a primit cele mai mult voturi şi va deveni primarul Capitalei, obţinând 42,4% din sufragii , urmată de Nicuşor Dan cu 29,8% din voturi şi Cătălin Predoiu cu 12,03%.

Citește și: