Florin Jinga
23076 vizualizări 4 mar 2019

Primul metru de autostradă a costat 4.500 de euro şi ar urma să fie ”inaugurat” pe 15 martie, la ora 15:00, scrie Monitorul de Suceava.

Ştefan Mandachi, patronul unui lanţ de restaurante fast-food, a anunţat că tot pe 15 martie va întrerupe activitatea în toate restaurantele sale, timp de 15 minute, pentru a trage un semnal de alarmă şi pentru a atrage atenţia celor responsabili cu dezvoltarea infrastructurii din România.

Suceveanul i-a provocat şi pe alţi oameni de afaceri să îi urmeze exemplul. Între ei, Ion Ţiriac, George Becali şi Viorel Cataramă. Într-un clip postat pe YouTube, Mandachi spune că, de 30 de ani, în Moldova nu s-a construit niciun centimentru de autostradă, lucru care afectează activitatea tuturor antreprenorilor din România.

Afaceristul a anunţat, într-o conferinţă de presă, că nu vrea să candideze la o funcţie publică, nu este membru de partid şi că singurul lucru pe care şi-l doreşte este ca şi în România să se construiască autostrăzi.

Primul metru de autrostradă din Moldova

Omul de afaceri Ştefan Mandachi este cel care în luna februarie a împânzit ţara cu milioane de afişe cu mesajul ”România vrea autostrăzi”.

Foto: Captură

Citește și: