Gandul
583 vizualizări 1 nov 2019

Primăria şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa au demarat ancheta în cazul profesorului de cultură civică, acuzat că s-ar fi aşezat în genunchi şi i-ar fi zis unui elev că îl iubeşte şi, dacă micuţul nu-i spune acelaşi lucru, va primi nota doi, scrie realitateadedambovita.net. Copilul i-a povestit mamei sale toată tărăşenia şi aceasta a rămas şocată.

Un altul i-ar fi cerut să meargă la toaletă, dar dascălul a condiţionat drumul cu un sărut.

Primarul oraşului Pucioasa a demarat de urgenţă o anchetă. Profesorul predă în mai multe şcoli din judeţul Dâmboviţa, printre care şi Şcoala Nr.4 Elena Donici Cantacuzino din Pucioasa.

„În momentul de faţă, Şcoala Nr 4 Elena Donici Cantacuzino din Pucioasa a demarat o anchetă internă pe baza unor zvonuri, deoarece la momentul acesta nu există nicio sesizare scrisă depusă în această unitate pentru aşa-presupuse comportamente ale unui domn profesor. Au auzit discuţii de la părinţi, şcoala s-a autoseizat şi verificătoate camerele de supraveghere care există în interior”, spune Cristina Stroe, inspector general ISJ Dâmboviţa.

Mai mulţi părinţi s-au plâns că acesta are un comportament nefiresc în prezenţa băieţilor.

Dascălul este apărat de o colegă, care a spus că nu-l vede făcând aşa ceva. ”Mi se pare un om super, îl ştiu pentru că este colegul meu şi la Mihai Viteazul. Este apropiat de copii, este un om de treabă. Mie nu mi-a dat niciodată de bănuit”, susţine femeia.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru hărţuire sexuală şi purtare abuzivă. Profesorul respectiv predă cultura civică, dar la bază este profesor de religie.

Citește și: