Andrei Luca POPESCU
7453 vizualizări 23 ian 2012

Poliţia Capitalei cercetează penal şapte persoane, pentru furt şi distrugere, după ce în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, aceştia au spart un magazin de telefoane Vodafone din Piaţa Unirii şi au furat marfă în valoare de aproximativ 25.000 de lei.

Spargerea a avut loc în jurul orei 22.30, în timpul violenţelor de stradă din timpul manifestaţiilor din Piaţa Universităţii, care au degenerat.

Citeşte şi PROTESTE BUCUREŞTI. Marea debarcare: jandarmii îi urcă în dubă pe ultraşi, apoi îi dau jos. VIDEO


Cele şapte persoane cercetate penal sunt S. Nicu de 39 de ani, B. Gianini de 20 de ani, V. Ionuţ de 23 de ani, Ş. Florin de 21 de ani, A. G. de 17 ani, I. P. de 17 ani şi Z. Vasile de 39 de ani.

S. Nicu a fost deja arestat preventiv, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 l-au pus sub acuzare pentru furt calificat.

Împotriva lui B. Gianini, V. Ionuţ, Ş. Florin şi a minorului A. G. s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, luându-se măsura reţinerii.

Z. Vasile este urmărit penal pentru tăinuire, el fiind cercetat în stare de libertate.

Împotriva minorului I. P. s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cercetările fiind continuate, cu cel în cauză în stare de libertate.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 50%, informează Poliţia Capitalei.

Citește și: