Silviu Bănilă
13898 vizualizări 21 nov 2018

”Fac un anunţ extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu nu vor fi primiţi în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Iubesc postul Realitatea TV şi vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia şi se întorc Oreste şi Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roşii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realităţii TV. Nu ştiu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproşez domnului Cozmin Guşă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acţiune, de expresie. Sper să pot continua la Realitatea TV, pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condiţiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu ştie ce vrea, sunt simple.”, a spus Rareş Bogdan, citat de Digi 24.

Cozmin Guşă, patronul postului, promite că va discuta cu Rareş Bogdan.

"Responsabilitatea păstrării credibilităţii unui brand este mult mai importantă decât o anumită solidaritate prietenească pe care el poate să o aibă legată de invitaţii lui, dar care nu îi justifică în niciun caz acest gen de comportament într-o televiziune în care a avut şi are libertate editorială maximă", a declarat Guşă.

Oreste Teodorescu a confirmat pe Facebook că a fost interzis la postul tv: "Astăzi, cu un minut înainte să intru în platoul Jocuri de putere, am fost interzis la Realitatea... După cinci ani de combat împotriva Ciumei Roşii, pentru că nu am marşat la ideea Partidului Realitatea, şi pentru că politicul nu mai are nici o legătura cu jurnaliştii independenţi, cu părere de rău pentru publicul celei mai bune emisiuni din România, cu regretul că îl las singur pe Rareş, între lupi, fără să îmi doresc asta, vă spun la revedere! Sper să ne reîntâlnim televizat cât mai curând! Rămân acelaşi soldat unei cauze drepte pentru ţara mea! Nu pot fi complicele nici unei maşinaţiuni...

PS: Cel mai şocat a fost prietenul meu for ever, Rares, care a primit vestea odată cu mine...

Oare cât s-a încasat pentru excluderea Oanei Stanciulescu şi a mea de la Realitatea?

Sper măcar să fi meritat!!! Din păcate, sunt convins că adevărata ţintă este Rareş şi încăpăţânarea lui de a rămâne o insulă de antibolşevism şi dragoste de o Românie frumoasă...”

foto: Facebook / Rareş Bogdan

 

Citește și: