8174 vizualizări 13 iun 2019

„Compania Municipală Parking Bucureşti S.A. a demarat o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate faptele petrecute în parcarea de la Charles de Gaulle. Ancheta a constatat că nu s-a produs niciun incident în sensul celor reclamate de domnul Chirilă. Angajatul societăţii noastre nu a folosit injurii la adresa vreunei doamne, aşa cum i se reproşează în filmare. Pe fondul emoţional al unui deces recent în familie, acesta a reacţionat însă nepotrivit la provocarea domnului Chirilă. Facem menţiunea că nu încurajăm un astfel de comportament în rândul angajaţilor companiei noastre. În actualul context, dorim să îi reamintim domnului Tudor Chirilă că, deşi el condamnă în termeni foarte duri acest comportament, în data de 27 martie 2019, după cum chiar dânsul a mărturisit, tot în urma unei altercaţii verbale cu un cetăţean, nu s-a putut stăpâni şi l-a pălmuit pe bărbatul cu care discuta în contradictoriu”, se arată într-un comunicat de presă semnat de directorul general, Cristian Olaru.

Precizările vin după ce artistul Tudor Chirilă a scris, pe Facebook, că un angajat al Primăriei din cadrul companiei menţionate a avut un limbaj neadecvat atât la adresa sa, cât şi la adresa unei doamne.

„Cam cât tre să mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenţa de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa mă înjuri de taxele pe care le plătesc? PS. Mă aflu la poliţie (sectia 1) unde am făcut plângere penală pentru ameninţare şi comportament abuziv”, a scris Chirilă pe Facebook.

Citește și: