Un tânăr din Bucureşti, care a ucis doi oameni într-un accident de maşină petrecut în urmă cu un an şi jumătate, a fost trimis în judecată.

În noiembrie 2011, Andrei Andronie, fiul bancherului Jean Andronie, conducea cu 180 km/h pe Calea Floreasca, când a spulberat o maşină, apoi un taxi. În accident au murit doi tineri.

În rechizitoriul procurorilor, se arată că Andrei Andronie a avut un comportament total nepotrivit, imediat după accident.

Conform rechizitoriului, Andronie ar fi spus: „Mă ... pe ei de morţi. Îmi bag ... în ei de morţi, eu mâine plec în Olanda, că am bilet de avion”.

În plus, Andronie a refuzat recoltarea de probe biologice la Institutul Naţional de Medicină Legală, dar martorii spun că tânărul mirosea puternic a băutură. Totodată, fiul bancherului i-ar fi înjurat şi i-ar fi ameninţat pe poliţişti. „Mă ... pe voi de poliţişti. Veţi vedea voi cine este tatăl meu, când vine cu avocaţii”, ar fi declarat băiatul.

Autorităţile au decis că martorii, printre care o tânără care se afla în maşină cu Andronie, au depus mărturie mincinoasă cu privire la accident. “Martora a declarat în mod mincinos că inculpatul nu a consumat băuturi alcoolice în club. De asemenea, martora a declarat că, după ce au plecat toţi din club, inculpatul nu a condus cu viteză”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Judecătorii au decis ca Andrei Andronie să fie cercetat în libertate, pentru că nu reprezintă un pericol social.

 

MESAJE DE PAŞTE. Câteva exemple de urări de Paşte care pot fi folosite pentru SMS-uri

Ciorbă de miel, drob de miel, friptură de miel - câţi miei se vor vinde în România în această săptămână. HARTA PREŢURILOR pentru masa de Paşte

REŢETE DE PAŞTE. Trei modalităţi simple de a găti DROBUL DE MIEL şi de pui

REŢETĂ DE PAŞTE: Trei modalităţi simple de a găti ciorba de miel

REŢETE DE PAŞTE. Trei metode simple de a prepara FRIPTURA de MIEL
 

REŢETE DE PAŞTE 2013. Ce dulciuri să pregăteşti de PAŞTE: fursecuri cu ciocolată, colac împletit şi prăjitură de PAŞTE 2013

 

Citește și: