956 vizualizări 12 iul 2011

Repartizarea pe licee din anul 2011 arată că în judeţul Gorj cea mai mare medie de intrare a fost la Colegiul Naţional "Spiru Haret" - Târgul Jiu, unde ultima medie de admitere la profilul real, la specializarea Matematică -Informatică a fost 9,30. La acelaşi profil s-a mai putut intra şi cu media 8.68. La profilul uman, specializarea Filologie, ultima medie de intrare a fost 8.72, la Ştiinţe ale Naturii ultima medie a fost 8.61 şi la Ştiinţe Sociale ultima medie a fost 8.50.

Potrivit portalului admitere.edu.ro, cea mai mare concurenţă a fost la liceele:

Colegiul naţional "Ecaterina Teodoroiu" - Târgul Jiu - ultima medie a fost 9.04 la profilul real, specializarea Ştiinţe ale Naturii. , iar la Filologie ultima medie a fost 8.92.

Colegiul Naţional "George Coşbus"- Motru - ultima medie a fost 8.84 la profilul real, specializarea Ştiinţe ale Naturii. La specializarea Filologie ultima medie de admiterea a fost 8.77, la Ştiinţe Sociale ultima medie a fost 8.57, iar la Matematică - Informatică ultima medie a fost 8.39.

Colegiul Naţional "Tudor Vladimirescu" - Târgul Jiu - ultima medie a fost 8.55 la profilul real, specializarea Matematică-Informatică, la Ştiinţe ale Naturii ultima medie a fost 8.39 şi la Filologie ultima medie este 8.39.

Liceul Teoretic Novaci - ultima medie a fost 8.40 la profilul uman, specializarea Filologie, iar la profilul servicii, specializarea Turism şi Alimentaţie, ultima medie de admitere a fost 8.14.

Colegiul Tehnic Motru - ultima medie de admitere a fost 8.10 la profilul servicii, specializarea Protecţia Mediului, iar la profilul resurse umane şi protecţia mediului, specializarea Protecţia Mediului, ultima medie de admitere a fost 8.07.

Citește și: