1227 vizualizări 12 iul 2011

Repartizarea pe licee din anul 2011 arată că în judeţul Sibiu cea mai mare medie de intrare a fost la Colegiul Naţional "Octavian Goga", unde ultima medie de admitere la specializarea Ştiinţe ale Naturii a fost 9,43. La aceaşi specializare s-a mai intrat cu 9.05, la profilul Matematică-Informatică, elevii care au optat pentru această specializare au intrat cu medii peste 8,75. De asemenea, la profilul uman, la specializarea Filologie, ultima medie a fost de peste 8.71, iar la acelaşi specializare s-a mai putut intra şi cu media 8.66.

Potrivit portalului admitere.edu.ro, cea mai mare concurenţă a fost la liceele:

Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" - Sibiu - ultima medie 9.29. La specializarea Ştiinţe ale Naturii, ultima medie de intrare a fost 8.74, iar la Matematică - Informatică a fost 8.69.

Colegiul Naţional "Samuel Von Brukenthal" - Sibiu - ultima medie 8.96 la profilul real, specializarea Matematică Informatică. La profilul uman, la specializarea Filologie ultima medie a fost 8.81.

Şcoala Naţională de Gaz Mediaş - Sibiu - ultima medie a fost 8.80 la profiului servicii, specializarea Economic. La profilul real, specializarea Matematică - Informatică, ultima medie a fost 8.78.

Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" - Sibiu - ultima medie a fost 8.46 la specializarea Ştiinţe ale Naturii. La specializarea Matematică - Informatică, ultima medie a fost 8.40, iar la Filologie ultima medie a fost 8.30.

Colegiul Economic "G. Bariţiu" - Sibiu - ultima medie a fost 8.18 la profilul servicii, specializarea Economic.

Colegiul Naţional Pedagogic "A. Saguna" - Sibiu- ultima medie a fost 8.10 la specializarea Filologie.

Liceul Teoretic "C. Noica" - Sibiu - ultima medie a fost 8.07 la profilul uman, specializarea Filologie.

Citește și: