REZULTATE BAC 2013 EDU.RO sunt aşteptate de absolvenţii clasei a XII-a care au susţinut examenul de BACALAUREAT 2013 şi vor fi publicate pe EDU.RO , dar şi la sediul şcolilor unde a avut loc examenul luni la ora 12.00.

Surse de la centrele de examen au declarat pentru Gândul că lucrările sunt corectate, dar că nu vor fi afişate până luni la ora 12.00. Sursele citate au spus că toate inspectoratele şi toate cele 585 de centre de examen au primit un document de la Ministerul Educaţiei prin care li se reaminteşte că rezultatele de la BACALAUREAT 2013 vor fi afişate la şcoală la ora 12.00 şi nu mai devreme. Notele vor fi afişate simultan atât în Bucureşti, cât şi în celelalte oraşe.

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, va avea luni, imediat după afişarea rezultatelor, o declaraţie de presă despre rezultatele de la BAC 2013.

De altfel, Ministerul Educaţiei a dat duminică un comunicat de presă prin care precizează că procesul de corectare a lucrărilor de la Bacalaureat continuă în condiţii normale, iar luni se vor afişa rezultatele, la nivel naţional, dar nu precizează ora.

„Absolvenţii vor putea să afle rezultatele, în cursul zilei de luni, 8 iulie, conform Calendarului privind examenele naţionale de BACALAUREAT 2013, aprobat de MEN” , se arată în comunicatul publicat pe EDU.RO.

Metodologia de organizare a examenului prevede că REZULTATE BAC BAC 2013 vor fi afişate la licee şi publicate pe edu.ro pe 8 iulie, până la ora 12.

În aceeaşi zi în intervalul 12.00 - 16.00 pot depuse contestaţiile care vor fi rezolvate în perioada 9-11 iulie. Pe 12 iulie, vor fi publicate REZULTATE BAC 2013 pe EDU.RO.

REZULTATE BAC 2013 EDU.RO. Anunţul Ministerului Educaţiei despre afişarea notelor de la BAC 2013

 

Citește și: