Loredana Ficiu
1007 vizualizări miercuri, 14:01

Cel puţin cinci persoane au fost implicate, miercuri, în scandalul care a avut loc într-o pădure din comuna Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj. Altercaţia ar fi început în timp ce mai mulţi bărbaţi din judeţul Hunedoara culegeau trufe.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Novaci au fost sesizaţi, prin apelul 112, de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Deva, judeţul Hunedoara, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la marginea pădurii din comuna Bengeşti-Ciocadia, unde desfăşura activităţi de colectare a ciupercilor, trufe, împreună cu fiul său de 24 de ani şi un alt bărbat, ar fi avut un conflict spontan privind zona de colectare a trufelor, cu mai multe persoane, care veniseră la fata locului cu autoturismele de teren”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Potrivit acestuia, în urma altercaţiei, tânărul de 24 de ani a suferit tăieturi la patru degete de la mâna dreaptă, iar tatăl acestuia a fost lovit în zona capului. Tânărul cu degetele tăiate cu maceta a fost transportat la spital, la Craiova, în timp ce tatăl său, care ar fi fost lovit cu o piatră în cap, a fost dus la Târgu-Cărbuneşti.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Poliţiştii au identificat doi bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea faptelor, care vor fi conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor”, a mai spus Victor Ţuhaşu.

Oamenii legii verifică şi dacă cei implicaţi în scandal culegeau legal trufe din pădurea respectivă.

Citește și: