Silviu Bănilă
10331 vizualizări 12 nov 2018

Potrivit şoferului şicanat, care a publicat imaginile pe Facebook, incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 16:15, pe Autostrada A1, la km 315, în apropiere de Sebeş. Acesta a explicat că a apelat la 112 şi s-a oprit în dreptul unui echipaj de Poliţie.

Şoferul Porsche-ului care s-a simţit ”deranjat” de el în trafic nu ar fi oprit la semnalul poliţiştilor, care au fost nevoiţi să-l urmărească.

”Am sunat la 112 şi am oprit la un echipaj staţionat. A venit înapoi colegul pe contrasens şi după aia a părăsit locul după ce poliţişti l-au rugat să tragă la dreapta. Am rămas cu asta, mai aştept rezultatul din partea Poliţiei. Am fost aproximativ la km 315 în jurul localităţii Sebeş. Din păcate o fugit băiatul noi am rămas cu plasticul în mână şi poliţiştii au plecat în trombă după el”, a scris şoferul, pe reţeaua de socializare Facebook.

”Deodată a apărut în spatele nostru şi după depăşirea care a făcut-o, a început să frâneze brusc în faţa noastră, nu ştiu de ce, pentru că am condus respectând limitele de viteză şi toate regulile. A făcut-o de mai multe ori, eu am filmat numai de două ori. Am oprit la un echipaj care a stat pe autostradă, băiatul (şoferul care îl şicana - n.r.) a venit înapoi, pe contrasens, şi când poliţiştii au venit cu etilotestul, el a părăsit parcarea foarte repede.

N-am văzut clar cum s-a întors, dar pe autostradă n-are cum să vină înapoi, în mod normal”, a declarat pentru Ziar de Hunedoara Kassay Hunor, bărbatul şicanat în trafic.

foto: youtube.com

 

Citește și: