Departamentul Social - Mediafax
95009 vizualizări 24 feb 2018

"Mascaţii şi spartul uşilor la 6 dimineaţa este apanajul teroriştilor. Sau a cartelurilor de droguri. Doar în Columbia, în Mexic, la şefii genul pe care îi vedem în seriale de tip Narcos sau la terorişti se folosesc mascaţi, trupe antitero. Oamenii normali care au de făcut o percheziţie vin normal, bat la uşă, arată mandatul, fac percheziţia, dacă e motivată, justificată, aprobată de un judecător. Nu înţeleg acest fenomen. Nu îl înţeleg la oameni care nu puteau . Să vă spargă uşa dumneavoastă la 6 dimineaţa că eraţi mai vinovat decât oamenii ăia. Erau mascaţi", a declarat Elan Schwartzenberg, într-un interviu pentru B1 Tv.

Acesta spune că percheziţii au fost şi acasă la fratele fostei sale soţii, Mihaela Rădulescu Schwartzenberg.

"Fratele meu a fost pus la podea, nevasta lui, care este avocată, avea un copil mic, au intrat la fratele fostei mele soţii, ce treabă avea fratele fostei mele soţii de care am divorţat în 2008? Care nevasta lui a fost operată pe creier, avea o tumoră. Vorbim de o acţiune, de o sălbăticie fără de seamă. Se numeşte intimidare şi abuz", a mai spus omul de afaceri.

Schwartzenberg a afirmat că percheziţiile, din 2013, în 20 de locaţii au venit ca urmare a unei scrisori transmise de către avocatul său Laurei Codruţa Kovesi, procuror şef al DNA, în care spunea că este dispus să revină în ţară pentru a răspunde întrebărilor.

Elan şi Mihaela Schwartzenberg au divorţat în anul 2008.

Citește și: