1086 vizualizări 2 ian 2018

Tinerii din comuna vrânceană Jitia au venit, în noaptea de Revelion, la şcoală, unde au organizat o petrecere chiar în sala de clasă. Oamenii au dansat şi au stat la masă, aşa cum este tradiţia de Anul Nou. Organizatorii au avut acordul primarului, care a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că a acceptat cererea deoarece în sat nu există alte spaţii în care pot fi organizate petreceri.

„Nişte tineri au organizat petrecerea de Revelion într-o sală de clasă din şcoală. Nu au fost incidente, nu s-a stricat nimic. Nu este ceva ieşit din comun. Ce să facem? Să-i restricţionăm pe tineri? Noi am avut o sală pentru evenimente, nu mai este bună, trebuie să facem alta, ne chinuim cum putem. Sunt oamenii din comunitate. Nu au unde să se ducă. Nu am făcut afaceri, i-am ajutat pe ei”, a declarat, marţi, primarul comunei Jitia, Ion Păun.

Petrecerea din şcoala de la Jitia a ţinut până în zori. A doua zi, participanţii au postat imaginile cu dansurile printre bănci elevilor pe reţelele de socializare şi astfel au devenit virale.

 

Citește și: