Gandul
2416 vizualizări 2 dec 2019

Alexa este un personaj controversat. Asociaţia Profesioniştilor de Presă Cluj a cerut în octombrie conducerii PSD să restabilească o comunicare decentă între PSD Cluj şi jurnalişti.

Liviu Alexa este extrem de acid la adresa ziariştilor care îndrăznesc să îl critice, scrie g4media.ro.

Acesta a jignit-o dur pe Cristina Burciu, o deputată PSD care a anunţat că va vota guvernul Orban.

Într-un interviu acordat ziarului pe care îl conduce, Alexa a declarat că Burciu ”este o amibă politică, care nu are capacitatea de a lua decizii politice de capul ei, ea fiind o mătuşică de 50 de ani urcată de la curul vacii spre deputăţie. Proxenetul său politic, primarul Cristian Matei e adevăratul creier al acestei decizii”.

Liviu Alexa şi-a continuat atacul la adresa lui Cristian Matei, edilul din Turda: ”În realitate, în sufletul său de consumator de băuturi alcoolice, Matei avea sămânţa frustrării că nu a ajuns el preşedinte la PSD Cluj… Matei, proxenetul politic care azi şi-a pus o slugă, pe Cristina Burciu, să trădeze PSD”.

În data de 24 noiembrie, deputatul social-democrat Horia Nasra îi cerea lui Alexa să demisioneze deoarece a obţinut un „rezultat dezastruos” la alegerile prezidenţiale, la nivelul judeţului.

foto: captură

Citește și: