Laura Cojocaru
65538 vizualizări 15 sep 2019

Şerban Huidu a postat pe Facebook un meme în care imaginea lui apare împreună cu cele ale lui Mario şi Gino Iorgulescu. În imaginea realizată de utilizatorii Facebook, Huidu apare liniştindu-l pe Gino Iorgulescu, care se teme că „îi intră baiatul în puşcărie”: „Calm, nu vă agitaţi. Eu am omorât 3 şi nu am făcut o zi de pârnaie”. 

Şerban Huidu a reacţionat la această asociere a cazurilor, criticându-i pe „moraliştii de carton":

„Au început. Pe net toţi sunt judecători si toţi „au dreptate". Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se ştiu detalii este inutil.

Condoleanţe familiei îndurerate şi aş vrea să îi rog pe cei cu păreri şi alte „adevăruri absolute" sa se abţină. Măcar din respect pentru ce s-a întâmplat.

Pentru „moraliştii de carton" drama nu contează. Tot ce vor e să se mai răzbune virtual pe cei ce cred ei că sunt vinovaţi de neputinţa proprie”, este meajul lui Şerban Huidu.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, fiind victimă a unui grav accident rutier.Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, a anunţat parchetul.

Foto: Facebook, Şerban Huidu

Citește și: