475 vizualizări 15 iul 2010

"Întrucât Biserica Ortodoxă condamnă sinuciderea ca fiind un păcat greu, nu admite pentru sinucigaşi oficierea obişnuitei slujbe de înmormântare. De aceea, ca răspuns la solicitarea domnului Mircea Petru, soţul artistei Mădălina Manole (Anca Magdalena Mircea), Arhiepiscopia Bucureştilor aprobă doar oficierea rânduielii speciale de înmormântare pentru astfel de cazuri din motive de ordin pastoral pentru consolarea familiei îndurerate.

Ca atare, slujba va fi oficiată pe scurt, de un singur preot, în afara (exteriorul) bisericii parohiei cu hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Ploieşti", se arată într-un comunicat emis de Arhiepiscopia Bucureştiului.

Potrivit Mediafax, care citează reprezentanţi ai MediaPro Music, artista va fi înmormântată vineri, la ora 13.00, la cimitirul Bolovani din Ploieşti.

Citeşte şi

DE CE S-A SINUCIS MĂDĂLINA MANOLE. ULTIMELE 24 DE ORE ALE ARTISTEI

Furadan - pesticidul cu care s-a sinucis Mădălina Manole. Vezi aici cât este de toxic

Mesajul de adio al Mădălinei Manole: "Nu mai pot suporta FIZIC vorbind sunt defectă, un rebut, aşa am fost mereu, dar acum de abia realizez cu adevărat"

Mădălina Manole a lăsat un mesaj de adio, pe telefonul mobil al soţului

Angela Similea: Nu cred în sinucidere, Mădălina era un bun creştin

Mădălina Manole iubea trandafirii. Când artista avea concerte, soţul ei îi umplea scena cu 101 trandafiri aduşi din America

Ultima postare pe blog a Mădălinei Manole: "M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă!"

Mădălina Manole, "fata cu părul de foc", o viaţă închinată muzicii şi scenei

Mădălina Manole - GALERIE FOTO

Parchetul Bucureşti: Mădălina Manole a ingerat în mod voluntar o substanţă toxică. Procurorii audiază martori şi au dispus autopsia

Cu o zi înainte de a muri, Mădălina Manole dă un interviu: "Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe"

Ascultă aici trei piese de pe ultimul album al Mădălinei Manole, pe care artista nu a mai apucat să-l lanseze

Sinucidere Mădălina Manole: vezi imagini de la faţa locului VIDEO

Citește și: