Gandul.info
Ana Petrescu
818 vizualizări 9 feb 2018

„Unii nu au avut somn şi, după miezul nopţii s-au apucat să împrăştie «pe surse» că «Elena Udrea a părăsit ţara»!!! Aşa, şi??? Şi ce dacă «am părăsit ţara»??? Ce vă agită atât de tare de nu dormiţi noaptea din cauza mea? Sau aţi primit ordin pe unitate să vă ridicaţi din scutece şi să vă lamentaţi pe net? «Am părăsit ţara» de nu ştiu câte ori până acum şi o să o mai «părăsesc» oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanţă, mă priveşte fix pe mine. La fel cum şi dacă aş merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aş plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră. Aşa că pe loc repaus până la noile ordine! P.S. Cine chiar ar fi vrut să se ştie unde sunt zilele acestea, putea afla uşor, nu e niciun secret, ba chiar este o informaţie oficială”, a susţinut Elena Udrea, într-o postare vineri, pe Facebook.

Alexandru Chiciu, avocatul fostului ministru, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că Elena Udrea i-a comunicat că este la Atena şi că aceasta nu dispune de măsuri preventive în vreun dosar.

„Noi, avocaţii, suntem mandataţi sa transmitem informatiile aşa cum sunt furnizate de catre client. Doamna Udrea mi-a spus ca e la Atena. Elena Udrea nu are măsuri preventive”, a explicat Chiciu

Udrea a lipsit joi la Curtea de Apel unde avea termen în dosarul în care e acuzată de finanţare ilegală a campaniei electorale a alegerilor din 2009. Următorul termen în dosar va avea loc în data de 8 martie.

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a fost condamnată, în 2017, la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul "Gala Bute", decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nefiind definitivă.

Citește și: