Teodor Bobei
85 vizualizări 10 oct 2019

"Mi-aş dori să îi aud pe domnul Băsescu şi pe domnul Ponta despre justiţie şi despre numiri, cum au mai discutat. Mi-aş dori să îi văd pe domnul Roman şi Bulai vorbind despre PNDL. Mai citez dintr-o zicală ardeleanscă – Atunci când suie suina în copac, începe să şi guiţe", a declarat Daniel Suciu, joi, la dezbaterea moţiunii de cenzură.

Ministrul dezvoltării a amintit primari ai PNL, printre care Nicolae Robu de la Timişoara, Gheorghe Falcă de la Arad şi Mircea Hava primarul din Alba Iulia, ca fiind beneficiari ai Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

"Pentru că discutam despre administraţie şi PNDL, chiar vreau să vă dau nişte cifre. Pentru titlul de baron local, am să introduc în propoziţie titulatura de grof. Colegii mei de la UDMR ştiu ce înseamnă. Grofii care se înfruptă din PNDL nu sunt doar de la PSD", a mai declarat acesta.

Ministrul Dezvoltării a susţinut în trecut, că PNDL îşi propune realizarea a 16.500 km de conducte de apă şi canalizare care vor deservi 6,5 milioane de locuitori, dintre care 4.750 km sunt deja realizaţi. Potrivit ministrului, PNDL mai are ca scop realizaeea a 20.000 km de drumuri judeţene şi comunale care vor deservi 15 milioane de locuitori (7.000 km realizaţi).

Citește și: