Florin Jinga
300 vizualizări 15 apr 2019

Agresiunea s-a întâmplat puţin după miezul nopţii când supraveghetoarea s-a năpustit, din senin, cu coada de la mopul de spălat pe jos asupra tânărului, scrie Vrancea 24

Femeia ar fi recurs la acest gest din cauza gălăgiei din cămin, aşa cum rezultă şi din înregistrările audio şi video pe care le-au făcut elevii din cămin. Aceştia susţin că supraveghetoarea este violentă de fiecare dată, dar că acum a întrecut orice limită. Adolescentul bătut a primit nu mai puţin de şase lovituri de băţ pe antebraţul stâng.

„A venit elevul la mine, împreună cu părinţii şi mi-au relatat ce s-a întâmplat. Mâine voi discuta cu supraveghetoarea, voi convoca comisia de disciplină şi vom analiza ce s-a întâmplat. Până acum nu s-a mai plâns nimeni de comportamentul supraveghetoarei”, a declarat Remus Paraschiv, directorul Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea”.

Contactată telefonic, supraveghetoarea Monica Manolescu a declarat că l-a lovit pe elev, dar nu în maniera în care se prezintă.

„Am dat cu o vărguţă. Am vrut să-i iau telefonul, dar el a întins mâna şi l-am atins cu reteveiul. Era 12:30 noaptea şi o hărmălaie de nedescris”, a spus femeia acuzată de violenţă.

Foto: Captură

Citește și: