Cosmin Pirv
723 vizualizări 30 apr 2019

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în zona Gării Braşov.

„Este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de 23 de ani, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, fapta fiind săvârşită în stare de recidivă postcondamnatorie. În esenţă s-a reţinut că, la data de 29 aprilie 2019, în jurul orei 01.15, noaptea, în timp ce se afla în zona Gării CFR Braşov, inculpatul i-a adresat injurii, a scuipat-o, a proliferat ameninţări cu acte de violenţă şi moartea şi a exercitat acte de agresiune fizică, prin lovirea în mod repetat, cu picioarele şi coatele, a persoanei vătămate, un poliţist, respectiv agent şef de Post din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Braşov, acesta fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cătălin Moraru, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Potrivit aceleiaşi surse, bărbatul a fost arestat deja pentru 30 de zile. „Urmare a agresiunii exercitate, persoana vătămată a necesitat un număr de trei-patru zile de îngrijiri medicale. Inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov, cu propunere de luarea măsurii arestului preventiv, propunerea fiind admisă pe o perioadă de 30 de zile”, a mai spus Cătălin Moraru.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul ar fi comis o faptă similară în 2015, când tot în apropierea Gării din Braşov, a lovit un poliţist, care a avut apoi nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale.

 

Citește și: