Andreea Tobias
3523 vizualizări 11 nov 2018

Potrivit reprezentanţilor ISU Brăila, la mall au fost rănite şapte persoane, între care şi doi copii, în vârstă de 11 şi 13 ani. Individul mai accidentase doi pietoni pe centura de ocolire, după ce înjunghiase un bărbat. Reprezentanţii Poliţiei Brăila au confirmat pentru Mediafax că în total au fost rănite zece persoane.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Brăila, Alina Neacşu, a declarat că victimele sunt în stare stabilă, dar au multiple traumatisme.

Tânărul a fost reţinut şi testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,37 mg/l. Are permis de conducere din februarie 2018.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Brăila, tânărul de 20 de ani a avut un conflict, în comuna Cazaşu, cu un bărbat, în legătură cu un autoturism. Tânărul luase cu ceva timp în urmă maşina să o încerce, iar duminică cei doi urmau să se înţeleagă. În timpul altercaţiei verbale, tânărul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbat, după care a luat maşina, iar pe centura oraşului Brăila a intrat în doi pietoni.

A ajuns până în parcarea unui centru comercial, unde a intrat într-un grup de oameni, rănind alte două persoane.

”Nu se ştie încă dacă a consumat ceva înainte de a urca la volan. Poliţişti fac cercetări la faţa locului. Cert este că bărbatul de 20 de ani a fugit de la locul producerii accidentelor, dar a fost prins de poliţişti,” a declarat pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Tânărul a fost reţinut

Din primele informaţii reiese că starea victimelor e gravă.

”Se pare că sunt şi răniţi în stare gravă. Au fost trimise să intervină o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o autospecială SMURD şi elicopterul SMURD”, a spus Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

”Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localităţii Cazaşu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în nişte pietoni, şi-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reţinut,” informează IPJ Brăila.

Lucian Căprariu, aflat la faţa locului, a postat pe Facebook imagini de la locul incidentului din parcare, pe care le-a şters ulterior. În imagini se puteau observa conţinutul câtorva pungi cu cumpărături risipite pe asfalt şi un grup mare de oameni care înconjurase maşina care a produs accidentul.

Într-o altă secvenţă, postată pe youtube de Obiectiv Vocea Brăilei, se vede imaginea presupusului agresor, ţinut la pământ, în timp ce strigă ”Trebuie SĂ CURGĂ SÂNGE pentru ţara asta!”

foto: Facebook / Lucian Caprariu

Citește și: