Sorin Bogdan
2556 vizualizări 3 aug 2018

În timp ce pe scena din Piaţa Operei din Timişoara cânta Connect-R, un tânăr aflat în mulţime a scos de la brâu un pistol şi a început să-l fluture deasupra capului, în ritmul muzicii. Unul dintre spectatori l-a observat şi a alertat forţele de ordine, care l-au imobilizat imediat. Pistolarul a fost dus la o dubă a Poliţiei Locale Timişoara, aflată la câţiva metri de scenă. După ce au realizat câteva fotografii cu tânărul şi arma pe care o avea asupra lui, acesta a fost urcat în autospecială şi transportat la sediul Secţiei 1 de Poliţie din Timişoara, pentru a fi audiat.

Pistolul tânărului ce se agita la concertul Connect R din Timisoara

Poliţiştii au stabilit că tânărul avea asupra lui un pistol cu bile, armă care nu este supusă autorizării, fiind neletală.

Tânărul pistolar este dus la secţia de Poliţie

“Tânărul are 25 de ani, este din Petroşani, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Arma pe care o deţinea nu era letală, dar se aşteaptă rezultatele expertizei oficiale”, a afirmat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

După ce a fost audiat de poliţiştii de la Secţia 1 din Timişoara, tânărul a fost eliberat, vineri noapte. Oamenii legii au stabilit că tânărul nu era beat sau drogat. El a declarat poliţiştilor că deţinea pistolul asupra lui pentru “a se apăra”, chiar dacă arma nu avea bile.

Mii de oameni au participat la concertele organizate de Primăria Timişoara în Piaţa Operei, cu ocazia zilei oraşului. Pe scenă au urcat Lidia Buble, Alex Velea, Antonia şi Connect-R, iar seara s-a încheiat cu un foc de artificii.

Foto: Poliţia locală Timişoara

 

Citește și: