Ioana Sfârlea
63 vizualizări 4 apr 2019

Poliţiştii din Râşnov l-au reţinut, miercuri, pe tânărul în vârstă de 24 ani, din oraş, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsirea de libertate în mod ilegal. În cursul anchetei s-a stabilit că acesta a obligat-o pe fetiţa de 13 ani să întreţină cu el raporturi sexuale, într-o clădire dezafectată din satul Cristian, iar apoi a dus-o cu forţa la nişte rude.

„În urma cercetărilor şi investigaţiilor realizate, poliţiştii au stabilit faptul că, în seara de 2 noiembrie 2018, tânărul ar fi întreţinut raporturi sexuale normale, prin constrângere, cu o minora în vârstă de 13 ani, într-o clădire dezafectată situată în comuna Cristian, judeţul Braşov. Din această locaţie, a doua zi, prin utilizarea de ameninţări la adresa victimei, cei doi s-ar fi deplasat pe raza localităţii Teliu, jud. Braşov, la unele rude ale tânărului, de unde au revenit în data de 7 noiembrie 2018”, a transmis Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Instanţa a dispus, joi, măsura arestării preventive pentru 30 zile în cazul tânărului, cercetările fiind continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti.

 

Citește și: