Mihaela Gidei
193 vizualizări 3 aug 2018

Medicii au operat-o pe tânăra în vârstă de 20 de ani căreia un tramvai i-a secţionat piciorul, vineri, în zona Baba Novac din Capitală şi, în ciuda eforturilor, aceştia au fost nevoiţi să-i amputeze gamba, informează reprezentanţii spitalului „Bagdasar-Arseni” din Capitală.

„Este conştientă, echilibrată, este la Terapie Intensivă, a suferit o intervenţie chirurgicală. Cu toate eforturile, a trebuit să efectuăm amputaţia segmentului traumatizat, a gambei. (...) Orice politraumatism duce la stare gravă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Bica, medic Spitalului Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni” .

Este vorba despre tânăra în vârstă de 20 de ani care a fost transportată de urgenţă la spital vineri, după ce un tramvai i-a secţionat piciorul, accidentul producându-se în zona Baba Novac din Capitală, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Echipajele ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit, vineri dimineaţă, după ce a avut loc un accident de tramvai în urma căruia unei fete în vârstă de 20 de ani i-a fost secţionat piciorul. Accidentul s-a produs pe linia 34 a tramvaiului, în zona Baba Novac din Capitală.

Potrivit reprezentanţilor ISU, fata a fost transportată la spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitală, la accident intervenindu-se cu două ambulanţe şi o autospecială.

Din verificările poliţiştilor rutieri reiese că tânăra ar fi traversat printr-un loc nepermis.

Citește și: