Loredana Ficiu
2585 vizualizări 10 ian 2019

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, tânăra de 30 de ani i-ar fi promis cetăţeanului Italian, Francesco Thielo Alberto, în vârstă de 73 de ani, că se va căsători cu el, dacă vor deschide împreună o afacere în Dubai şi în România, aşa că bărbatul i-a trimis în ţară peste 780.000 de euro.

Bărbatul, care era văduv, şi-ar fi vândut locuinţa şi maşinile, dar a rămas fără bani, pentru că banii au intrat în contul tinerei care s-a căsătorit cu un alt bărbat, în judeţul Gorj.

În prezent, ea este cercetată pentru înşelăciune în formă continuată, cu consecinţe deosebit de grave.

”În perioada mai 2015 - septembrie 2017, folosindu-se de sentimentele de dragoste şi pasiune dezvoltate de cetăţeanul italian Francesco Thielo Alberto, în vârstă de 71 de ani, la debutul relaţiei, pe baza unor promisiuni ferme şi repetate de stabilire a unor relaţii stabile, specifice vieţii de cuplu, de întemeiere a unei familii, naşterea unor copii şi realizarea unor oportunităţi de afaceri, respectiv deschiderea unui salon de coafură mai întâi în Dubai şi apoi în Bucureşti, cu complicitatea altor persoane, suspecte în cauză, în mod repetat, suspecta Mărgăian Tiriplică Simona Daniela a indus în eroare partea civilă, cetăţeanul italian, deposedându-l de suma totală de 780.000 de euro”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Italianul şi tânăra din Gorj s-au cunoscut în 2015 în barul de striptease din Milano pe care bărbatul îl aproviziona cu alcool. Pentru că era văduv, bărbatul a invitat-o pe femeia cu 43 de ani mai tânără, să locuiească împreună cu el. După scurt timp de relaţie, femeia a început să-i ceară bani, invocând diverse motive. ”Spunea că are nevoie de bani pentru că era bolnavă. Avea atât de multe boli încât cred că nici un spital nu le poate avea pe toate,” a declarat bărbatul.

Bărbatul şi-a vândut apartamentul la jumătate de preţ, la cererea femeii. În acel apartament românca a venit cu mama ei, dar şi cu iubitul român pe care l-a prezentat ca fiind bodyguard-ul ei.

“Când a văzut că nu mai sunt resurse financiare m-a obligat să-mi vând apartamentul, spunând că vom trăi bine cu acei bani în România, Părinţii ei au venit de câteva ori în vizită la noi. Mi-am vândut apartamentul cotat la 1,4 milioane de euro cu numai 600.000 de euro pentru că a insistat să îl vând cât mai rapid. Ea motiva că e în depresie, din cauza sărăciei. După ce banii din vânzarea apartamentului i-au intrat în cont, Simona a dispărut, deşi îmi spune că de a doua zi vom începe să trăim cum ne doream de doi ani de zile”, a povestit italianul pentru Gorjeanul.ro

 Italianul care deţinea un imobil de lux în centrul oraşului Milano acum ocupă o mică locuinţă socială.

Femeia de 30 de ani a fost reţinută marţi, pentru 24 de ore, iar joi a fost eliberată, fiind pusă sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

Citește și: