Diana Grigore
188 vizualizări 14 mai 2019

„După ce a trimis la Sibiu un mare summit internaţional care trebuia să aibă loc în Capitală, Preşedintele hotărăşte să devanseze aniversarea Revoluţiei cu exact 210 zile, şi fix înaintea alegerilor europene. E evident că miza nu poate fi alta decât folosirea în scopuri electorale a unor elemente emoţionale precum înlăturarea comunismului, sacrificiul martirilor şi regăsirea libertăţii. Nu-i de mirare că, deja, fiul marii disidente Doina Cornea şi-a exprimat, concomitent, stupefacţia şi refuzul faţă de iniţiativa prezidenţială, iar asociaţiile de revoluţionari sunt în derută maximă. O dovadă nouă a disperării maxime de la Palatul Cotroceni”, a declarat Tăriceanu.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va declara anul 2019 drept „Anul omagierii victimelor comunismului”, în cadrul unei ceremonii publice care va avea loc luni, la Palatul Cotroceni, în contextul împlinirii a 30 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989.

„Preşedintele României, Klaus Iohannis, va declara anul 2019 drept „Anul omagierii victimelor comunismului”, în cadrul unei ceremonii publice care va avea loc luni, 20 mai a.c., la Palatul Cotroceni, în contextul împlinirii a 30 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989. Acest eveniment va marca debutul seriei de activităţi care fac parte din programul Preşedintelui României, care se va desfăşura pe durata anului 2019”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Citește și: