19257 vizualizări 25 aug 2014

Recent, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj pe Facebook în care parcă prevestea nenorocirea. "Viaţă ne da de toate la trăit, tuturor şi uneori ne e al naibii de greu să ne bucurăm de lucrurile simple, când o durere sau un necaz ne umple sufletul. Dar, mergem mai departe şi peticim sufletul cu tot ceea ce ne face să zâmbim, nu-i aşa?", a scris fostă prezentatoare pe reţeua de socializare.

Mihaela a primit vestea tragică în chiar momentele în care îşi sărbătorea iubitul, pe Dani Otil, care ieri a împlinit 34 de ani, scrie Yahoo News.
 
Potrivit sursei citate, Mihaela Rădulescu a avut o relaţie extrem de apropiată de tatăl ei, asta deşi era un bărbat dur, care le-a oferit copiilor o educaţie spartana. "Fiind un tip foarte sportiv, dorea să ne crească şi pe noi în acelaşi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar. În plină iarnă, pe gerurile cele mai crâncene, tata ne scotea, pe mine şi pe frate-miu, să alergăm în picioarele goale prin zăpada. Moment în care toate bunicile şi străbunicile leşinau", a povestit Mihaela Rădulescu, potrivit spynews.ro.

Citește și: