Nicolae Oprea
3238 vizualizări 6 apr 2019

„Inspectori din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locala şi Control a Municipiului Bucuresti au efectuat, noaptea trecută, un control în zona centrală a Capitalei pentru depistarea şi sancţionarea taximetriştilor care obişnuiesc să refuze cursele sau să propună alte preţuri decât cele stabilite de aparatul de taxat.

Poliţiştii locali au acţionat în zonele Str. Halelor / Str. Şelari şi Calea Victoriei / Splaiul Independenţei. Au fost verificate documentele de transport aferente unui număr de 57 autovehicule şi au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 34.800 lei, conform Legii 38/2003”, transmite Poliţia Locală, sâmbătă, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, ca măsuri complementare, poliţiştii locali au reţinut două autorizaţii de taxi, iar în alte trei cazuri urmează să fie sesizate autorităţile de autorizare din judeţul Ilfov.

„Acţiunea de vineri noapte face parte dintr-un set de măsuri care sunt aplicate in vederea descurajarii taximetristilor de a mai practica tarife preferenţiale sau de a refuza curse, nereguli ce sunt aduse, zilnic, de către bucureşteni, în atenţia D.G.P.L.C.M.B”, se mai arată în comunicatul Poliţiei Locale.

 

Citește și: