365 vizualizări 11 apr 2019

Reprezentanţii IPJ Galaţi au anunţat că poliţiştii au identificat patru bărbaţi bănuiţi că l-ar fi agresat pe tânărul de 19 ani. Printre cei identificaţi este şi bărbatul care ar fi furat telefonulul mobil
al victimei. Cercetările sunt continuate cu aceştia în stare de libertate, au precizat reprezentanţii Poliţiei. Bărbaţii sunt cercetaţi într-un dosar de loviri şi alte violenţe, furt şi distrugere.

O anchetă a început şi în interiorul societăţii pentru care lucrează şoferii care l-au bătut pe tânărul de 19 ani. Reprezentanţii firmei au anunţat pe Facebook că intenţionează să renunţe la şoferii implicaţi în scandal.

„În urma incidentului mediatizat se desfăşoară o anchetă atât internă, cât şi a organelor abilitate. Cum scuzele în astfel de situaţii sunt de prisos, vă asigurăm că vor fi aplicate cele mai aspre măsuri, mai exact eliminarea din firmă”, au anunţat reprezentanţii societăţii de taximetrie.

Şi reprezentanţii administraţiei locale din Galaţi au luat atitudine şi au vorbit despre retragerea licenţelor tuturor maşinilor care apar în imaginile video.

„În urma incidentului din dreptul intrării la plaja Brateş din data de 7 aprilie în urma căruia un tânăr a fost bătut cu bestialitate de către mai mulţi taximetrişti care s-au anunţat printr-un cod de
urgenţă, ştiut numai de ei, vă anunţ că voi purta discuţii cu colegii din conducerea primăriei şi cu dl. primar astfel încât licienţele taxiurilor implicate să fie anulate urmând apoi să facem demersurile
legale prin adresă către Autoritatea Rutieră Română pentru anularea atestatelor de taximetrişti ale celor implicaţi în evenimentul crud care se putea transforma foarte uşor în crimă cu atât mai mult cu cât un timp, tânărul a fost bătut exact pe liniile de cale ferată”, a scris pe Facebook viceprimarul oraşului Galaţi, Picu Apostol Roman.

Un tânăr de 19 ani a fost bătut crunt de mai mulţi taximetrişti în oraşul Galaţi, după ce între el şi taximetristul care-l ducea acasă de la serbarea zilei sale de naştere s-a iscat un conflict. Şoferul de
taxi a chemat ajutoare şi mai mulţi colegi de la firmă au ajuns în zonă. Aceştia l-au bătut crunt pe tânăr, întreaga scenă fiind filmată de o cameră video stradală. În urma bătăii, victima a fost grav rănită şi are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale. În altercaţie, care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un complex de agrement, tânărului i-a căzut telefonul mobil din buzunar, care a dispărut.

 

Citește și: