Vasile Magradean
612 vizualizări 21 mai 2019

Primarul oraşului Huedin, Mircea Moroşan, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că investiţia nu a fost recepţionată încă şi că problemele vor fi remediate.

„WC-ul public din Huedin nu a fost recepţionat încă, nu a avut loc recepţia finală, l-am deschis doar pentru evenimentul <Produs de Cluj>, care a avut loc la începutul lunii mai. Problemele constatate cu infiltraţiile de apă vor fi remediate, iar săptămâna viitoare va fi recepţia finală, va veni şi constructorul din Bihor”, a spus Moroşan.

Administratorul firmei de construcţii din Aştileu, judeţul Bihor, Mircea Floroiu, a declarat la rândul său corespondentului MEDIAFAX că a fost schimbată soluţia de etanşare a WC-ului şi au fost înlocuite şi plăcile de la tavan, afectate de apă.

„S-a remediat problema. Recepţia finală este în curs, nu vor mai fi probleme”, a spus Floroiu.

Primăria oraşului Huedin a cheltuit peste 540.000 de lei (120.000 de euro) pentru un WC public amplasat în zona centrală. Acesta are 160 de metri pătraţi, 8 cabine şi o încăpere pentru mamă şi copil, unde se pot schimba scutecele bebeluşilor. Toaleta este accesibilă şi persoanelor cu dizabilităţi.

Citește și: