Florin Zafiu
419 vizualizări vineri, 17:07

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a studiat timp de mai multe ore dosarul Alexandrei Măceşanu, el declarând că atunci când a vrut să asculte înregistrarea la 112 din momentul când a sunat Alexandra, a aflat că plicul este gol, deşi fusese sigilat.

„Am stat foarte mult pentru şi pentru faptul că circa trei ore au căutat în dosar sau în alte părţi CD-ul cu înregistrarea de la 112. Plicul unde trebuia să fie era sigilat, era ataşat la dosar, dar era gol. După trei ore şi ceva au găsit CD-ul. Nu ştiu dacă este cel original nu cred că este cel original. Din ceea ce am ascultat acolo, se pare că situaţia este total alta decât cea care a fost relatată şi scoasă în evidenţă în presă. Nu o să vă pot spune exact despre ce e vorba dar pot să vă spun că transcriptul nu coincide cu înregistrarea în puncte esenţiale, vitale. Nici nu sunt redate cum s-a ieşit în presă cu tot ceea ce este acolo. Deci lucrurile sunt foarte ”, a spus Tonel Pop.

Acesta spune că se gândeşte dacă nu există o situaţie care poate releva o problemă penală, dat fiind faptul că cineva a pus un ploc gol, sigilat, la dosarul Alexandrei Măceşanu.

„Relevă o altă situaţie de fapt şi alte cu incidente infracţionale, inclusiv de acoperire a poliţiştilor şi a celor care au avut ancheta iniţială. Şi eu mă gândesc cine a pus un plic sigilat şi gol la dosar”, a mai spus Tonel Pop.

Avocatul a precizat că dosarul este oricum incomplet, deoarece lipsesc detaliile privind probele de la lizieră, planşe foto şi imagini video.

 

Citește și: