Ştiri de interes public sau ştiri care au stârnit interesul publicului: la finalul fiecărei zile, editorii gândul vă propun TOP 5 ŞTIRI, o oglindă a ştirilor de peste zi.

ŞTIRILE ZILEI de vineri, 7 iunie:

1. Românii care solicită bonul fiscal ar putea participa la tombole organizate de Ministerul Finanţelor unde ar putea câştiga bani sau "chiar un autoturism". Aceasta este una dintre soluţiile antievaziune luate în calcul de finanţiştii guvernului Ponta. O altă idee analizată este cea aplicată deja în Grecia, sistemul: “no receipt, no pay”, adică dacă nu primeşti bonul fiscal, nu plăteşti. 

2. Cursul BNR a atins un nou maxim al anului cu o referinţă de 4,4763 lei/euro.

3. Programul RABLA 2013 începe luni. Tot ce trebuie să ştiţi despre program, dar şi lista actelor necesare, le vedeţi aici.

4. Preşedintele SUA, Barack Obama, în faţa celui mai mare scandal. Una dintre cel mai bine conspirate agenţii secrete din SUA, National Security Agency (NSA), derulează de aproape 6 ani un program secret denumit PRISM, prin care a căpătat treptat acces direct la serverele celor mai mari 9 reţele sociale şi servicii de email şi date din lume, printre care Facebook, Yahoo, Google sau Apple, conform unei prezentări secrete de 41 de pagini, dezvăluită vineri de The Guardian şi The Washington Post.

5. MĂRIOARA MURĂRESCU, cunoscuta realizatoare tv de emisiuni folclorice se află internată în stare gravă la Spitalul Judeţean din Cluj, la secţia de Neurochirurgie. Potrivit unor surse, MĂRIOARA MURĂRESCU suferă de o boală incurabilă şi momentan se află la secţia de Terapie Intensivă. Iubita prezentatoare TV ar fi suferit în trecut două operaţii şi ar fi refuzat tratamentul care se impunea.

ŞTIRI - ULTIMELE ŞTIRI şi ŞTIRI DE ULTIMĂ ORĂ, pe GÂNDUL.INFO

Citește și: