Laura Petrescu
310 vizualizări 25 iul 2019

Un tânăr de 24 de ani care conducea băut în Piteşti a scăpat maşina de sub control, în noaptea de miercuri spre joi, s-a izbitt un stâlp, pe care l-a dărâmat, şi apoi a lovit alte trei maşini care se aflau parcate, transmite corespondentul Mediafax. Descoperire macabră în mai multe containere trimise din Marea Britanie în Sri Lanka / Muncitorii au simţit un „miros puternic” şi au chemat imediat poliţia

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au declarat, corespondentului Mediafax, că accidentul s-a produs în Piteşti, pe strada 1 Decembrie 1918, în apropierea secţiei 2 de Poliţie, în noaptea de miercuri spre joi.

Şoferul unui autoturism sport a pierdut controlul direcţiei, cel mai probabil din cauza vitezei, iar maşina s-a izbit de un stâlp, pe care l-a dărâmat, apoi a lovit alte trei autoturisme parcate.

„Un tânăr de 24 de ani, din Piteşti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia bulevardul Nicolae Bălcescu către strada Schitului, la intersecţia cu strada Paltinului a pierdut controlul volanului şi a avariat trei autoturisme parcate. Conducătorul auto era sub influenţa alcoolului”, arată reprezentanţii Poliţiei.

Potrivit surselor citate, una dintre maşinile avariate îi aparţine unui poliţist.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind o alcoolemie de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Citește și: